Novčanom podrškom

Organizujmo zajedno DIZAJNATON (dizajn maraton) za decu koji će se baviti temom koja je važna za Vašu kompaniju ili organizaciju ukoliko podržavate neku od oblasti UN Ciljeva održivog razvoja. Do sada smo se bavili temama kao što su "Čista voda", "Otpad", "Grad budućnosti", "Cirkularna ekonomija", "Plastika", "Čista energija i klimatske promene", "Hrana i klimatske promene" i dr. Ovakav događaj možete organizovati u okviru Porodičnog dana Vaše kompanije, za Novu godinu i sl. 

Donacijom robe i opreme

laptopovi, elektro kompleti, robotički kompleti i dr.

Korporativnim volontiranjem

Ukoliko ste uspešna preduzetnica iz oblasti IT, nauke, dizajna, komunikacija ili novih tehnologija, smatrate da dajući nekome znanje i Vi učite, želite da inspirišete  narednu generaciju inovatorki, voleli bismo da vas upoznamo! 

 Ukoliko ste profesionalac-ka u oblasti nauke, ekologije, umetnosti ili  studenti prirodnih ili društvenih nauka, umetnosti, dizajna, pozivamo Vas da nam pomognete u razvoju naših edukativnih kurikuluma, pisanju tekstova za naš blog, organizaciji Designathon Works ® događaja i inspirativnom radu s devojčicama i devojkama. 

Zajedničkom kampanjom

Pomozite nam da se dobar glas o dečjim rešenjima ekoloških i društvenim problema nastalih u okviru "Školskog klimatskog izazova" i "Globalnog dečjeg Dizajnatona" daleko čuje i da u njima učestvuje što više škola iz Srbije. Na ovaj način deca razvijaju potrebne veštine za 21. vek, funkcionalno znanje, uče o ekologiji i održivom razvoju na kreativan način. 

Ukoliko želite da budemo partneri i želite da nam pomognete u Pišite nam na office@kidhub.rs

Kako se možete uključiti?